Kennismaking
leden van de ouderraad voorzitter: Bart Bollaert, papa van Keàra Bollaert Annick Beelaert, mama van Yentl en Kyan Vervinckt Piet De Volder, papa van Sofi De Volder Bart De Vos, papa van Farah en Milla De Vos Eveline Dewinter, mama van Rune en Warre D’haeyere Xavier Foulon, papa van Thales en Océane Foulon Stéphanie Masset, mama van Sophie Mondelaers Darline Veys, mama van Maud en Tiebe De Schrijver   
home contact Kennismaking Aanmelding nuttige info
TABORSCHOOL LOTENHULLE Hullaertstraat 2   9880  Lotenhulle   051 68 94 87    schoollotenhulle@taborscholen.be
Nieuwe ouders zijn altijd welkom. Neem gerust contact op met de voorzitter, Bart Bollaert op nummer 0497/69 07 80 of bart_bollaert@hotmail.com . Bij het begin van elk schooljaar is de eerste samenkomst van de ouderraad een open vergadering waar alle geïnteresseerden welkom zijn.
ouderraad
Hartelijk dank aan Sint en Piet voor het mooie en nuttige cadeau dat elke klas mocht ontvangen. Fijndat Sint en Piet samen met de ouderraad de handen in elkaar sloegen en zo de kinderen verrasten met educatief leer- en spelplezier.
fotoalbum kalender projecten opendeurmoment nieuwsbrief
De ouderraad is een groep gemotiveerde ouders die zich inzet om de school te steunen en activiteiten op touw te zetten waar de kinderen hun hartje kunnen bij ophalen. De basisdoelstelling van de ouderraad is het bevorderen van de samenwerking tussen ouders en school en zo het welzijn van de kinderen op school te optimaliseren. Hiervoor zetten de leden van de ouderraad zich belangeloos in. Ze werken hiervoor samen met de directie en de leerkrachten. Dolle dorpsdag, BBQ, de POP-fuif met kaas- en wijnavond, een educatieve ouderavond, ondersteuning van carnaval, ….. zijn activiteiten die de afgelopen jaren succesvol georganiseerd werden. Met de opbrengst van al dat moois sponsorde de ouderraad de afgelopen jaren tal van activiteiten, ICT- materiaal of spelmateriaal op school. Info wordt verspreid via de nieuwsbrieven van de school of via eigen uitnodigingen n.a.v. een activiteit. Naast de nieuwsbrief, vind je ook informatie op de website van de school. Bij de rubriek kennismaking kan je inloggen op ‘ouderraad’.

ouderraad